counter create hit

مطالب مرتبط:
سوسیس موجب سرطان می شود

سوسیس موجب سرطان می شود

سوسیس موجب سرطان می شود -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: سوسیس موجب سرطان ...

نمک زیاد به توان ذهنی آسیب می رساند

نمک زیاد به توان ذهنی آسیب می رساند

نمک زیاد به توان ذهنی آسیب می رساند -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت نمک زیاد به توان ذهنی آسیب می ...

۲۷ غذا که دشمن چربی ها هستند را بهتر بشناسیم

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

در مصرف ادویه افراط نکنید

منیره السادات روح اللهی دستیار تخصصی طب سنتی ایران اظهار داشت: صفرا یکی از اخلاط چهار گانه است که دارای طبع گرم و خشک است. به گفته وی مصرف بیش از حد غذاهایی که طبع گرم و خشک داشته مانند انواع ادویه‌ها موجب ...

فواید دارچین برای سلامت بدن

میهن مگ به نقل از برترین ها : آیا تابحال از خود پرسیده اید دارچین چه مزایا و فوایدی برای سلامت بدن شما دارد؟ این ادویه عالی تقریباً برای همه ...

10 باور غلط غذایی

10 باور غلط غذایی

10 باور غلط غذایی سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم 10 باور غلط غذایی میهن مگ ...

آب میوه های طبیعی چه تاثیری بر بدن انسان دارد؟

آب میوه های طبیعی چه تاثیری بر بدن انسان دارد؟

آب میوه های طبیعی چه تاثیری بر بدن انسان دارد؟ - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: آب میوه ...

از فواید میوه انگور چه می دانید؟!

از فواید میوه انگور چه می دانید؟!

از فواید میوه انگور چه می دانید؟! - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: میوه ...

برگ های چغندر و هویج سرشار از مواد مغذی هستند

برگ های چغندر و هویج سرشار از مواد مغذی هستند

برگ های چغندر و هویج سرشار از مواد مغذی هستند -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ بخش تغذیه و ...

در زمستان به علت کمبود نور خورشید چاق میشوید؟

در زمستان به علت کمبود نور خورشید چاق میشوید؟

علت چاقی در فصل زمستان متخصصان علوم پزشکی کانادا در یک مطالعه جدید به بررسی علت افزایش وزن در فصل زمستان پرداختند. این متخصصان بر اساس بررسی انجام گرفته دریافتند که سلول ه ...

ضررهای افزودنی های خوراکی، افزودنی، افزودنی مجاز، افزودنیها، مضرات افزودنی ها

ضررهای افزودنی های خوراکی، افزودنی، افزودنی مجاز، افزودنیها، مضرات افزودنی ها

ضررهای افزودنی‌های خوراکی - 1اصطلاح "افزودنی مواد غذایی" معمولاً برای توصیف ماده ی شیمیایی به کار می ‌رود که به‌ طور طبیعی در مواد غذایی وجود ندارد.استفاده از بیشتر افزودنی‌های زیر به دلیل مضراتی که دارند ...

فلفل سیاه سلطان ادویه ها

صدها سال پیش تاجران، «فلفل سیاه» را سلطان ادویه‌ها قلمداد می‌کردند و این ادویه یکی از اولین کالاهای تجاری میان هند و اروپا بود. سایت تخصصی هلث لاین در مقاله‌ای منتشر کر ...

دارچین و خواص دارویی آن

میهن مگ: ​درختچه دارچین درختی است کوچک، همیشه سبز، به ارتفاع ۵ تا ۷ متر که از تمام قسمت های آن بویی مطبوع استشمام می شود. به گ ...

زعفران چیست و خواص زعفران

زعفران چیست و خواص زعفران

سایت سلامتبخش ادویه جات و سلامت زعفران چیست و خواص زعفران  هم ...

چرا جایی که بدن در آن چربی را ذخیر می کند، مهم است؟

چرا جایی که بدن در آن چربی را ذخیر می کند، مهم است؟

بیشتر افراد نگران این هستند که چربی زیادی در بدن‌شان ذخیره نشود. عجیب هم نیست! آماری که از چاقی ارائه می‌شود، هراس انگیز است. تقریباً یک سوم بزرگسالان چاق هستند و از هر سیزده نفر نیز یک نفر دچار چاقی خطرناک است. متاسفانه، وقتی کسی چاق است، خیلی ب ...

چرا معمولا وزن کسانی که رژیم میگیرند برمیگردد؟ چگونه این چرخه را بشکنیم؟

چرا معمولا وزن کسانی که رژیم میگیرند برمیگردد؟ چگونه این چرخه را بشکنیم؟

برخی از کسانی که رژیم می گیرند بعد از مدتی دوباره وزن اضافه میکنند، در هر کاری وقتی فرد عدم کار آمدی چیزی را ببیند دیگر به سراغش نمیرود، اما در مورد رژیم اکثر افراد بی نظمی خود را عامل بازگشت وزنشان می دانند. در واقع باید گفت مشک ...

مخالفان از شیر گاو چه می توانم بگویم ؟

مخالفان شیر گاو چه می گویند؟

مانند هر گونه مواد غذایی دیگر مقاله است. از نظر توسعه در رابطه با ویژگی های و یا خطرات ناشی از شیر گاو است. بسیاری از متخصصان در این نظر موافق نیست که ماده غذایی با شهرت از راه حل های برای سلامت مضر است . اما مخالفان از مصرف شیر نیز نظرات خود را دارند. مخالفان از شیر گاو چه می توانم بگویم ؟ در حال حاضر این کارخانه با تولید کنندگان گوشت و محصولات لبنی از تکنیک های خوراک دام مصنوعی بیشترین بهره برداری را, اما در همان زمان مصرف کنندگان از نتایج این تکنیک های مصنوعی, بسیاری از آسیب. شیر گاو یکی از محصولات لبنی محبوب هستند و مصرف در سراسر جهان فکر می کنم از صدها سال به عنوان یکی از مواد غذایی اساسی برنامه غذایی مردم است. بدون شک این ماده غذایی حاوی برخی از مواد مغذی اساسی مورد نیاز بدن مانند کلسیم, اما با این حال نتایج یک مطالعه اخیر نشان می دهد که شیر گاو گفته میشود که بدن مفید است. در واقع مخالفان جدی که دلایل خود را دارند. البته سرانه مصرف شیر در ایران در مقایسه با سایر کشورها چندان بالا نیست و ما نیز قصد داریم به افراد مصرف شیر گاو است. هدف از نوشتن این مقاله, اطلاع رسانی در مورد دلایل مخالفت برخی از متخصصان با مصرف شیر گاو است. در نهایت شما می توانید نقد و بررسی عملکرد لازم را داده و روش های مناسب برای تامین کلسیم به بدن خود را جستجو کنید. به همین دلیل برخی از کارشناسان بر این باورند که شیر گاو و سلامت خیریه ؟ مانند هر ماده از مواد غذایی دیگر، نظرات متضادی در خصوص خواص یا خطرات شیر گاو وجود دارد. اکثر متخصصان این عقیده را قبول ندارند که یک ماده ی غذایی با شهرت شیر بتواند برای سلامتی مضر باشد. با این حال مخالفان مصرف شیر نیز نظرات خود را دارند. نتایج پژوهشی که در سال های 1800 میلادی انجام شده است نشان می دهد که هر گاو روزانه حدود دو لیتر شیر تولید می کند. اما از حول وحوش سال های 1960 از زمانی که تکنیک های جدید دام پروری مصنوعی باب شد همه چیز تغییر کرد. از آن زمان بود که گاوها به جای دو لیتر شیر در روز، 9 لیتر شیر تولید کردند. داخل شیر به میزان غیرعادی آنتی بیوتیک وجود دارد که از روند پرورش گاو ناشی می شود. باکتری ها روز به روز مقاومت بیشتری نسبت به این آنتی بیوتیک ها پیدا می کنند و زمانی که وارد بدن می شوند مقابله با آن ها بسیار سخت تر می شود امروزه، تولیدکننده ها از تکنیک های پرورش دام مصنوعی استفاده می کنند که شامل استفاده از آنتی بیوتیک ها، انتخاب ژنتیک، تغییرات مواد غذایی و استفاده از هورمون های رشد می باشد که باعث افزایش تولید گوشت و شیر به میزان زیاد می شود. با وجود اینکه تولیدکننده ها تمام تلاش خود را برای حفظ اسرارشان به کار گرفته اند اما علم تمام تکنیک ها و آسیب های احتمالی ترفندهایشان روی سلامتی مصرف کننده ها را برملا می کند. نتایج بررسی های اخیر که در دانشگاه هاروارد انجام شده است نشان می دهد که مصرف شیر گاو می تواند خطراتی برای سلامتی انسان داشته باشد. چند دلیل که نشان می دهد شیر گاو برای سلامتی خیری ندارد شیر گاو میزان آهن بدن کودکان را کاهش می دهددر سال 1993، آکادمی ملی طب کودکان ایالات متحده ی آمریکا گزارشی را به چاپ رساند که نشان می دهد هیچ کودکی نباید قبل از 18 ماهگی شیر گاو بنوشد. چون باعث بروز کمبود آهن می شود. علاوه بر این شیر گاو باعث کمبود اسیدهای چرب ضروری و ویتامین E در بدن می شود. پروتئین شیر و ایجاد التهابشیر گاو حاوی پروتئینی به نام «کازئین» است که امکان بروز التهاب در بافت های نرم کودکان را افزایش می دهد. این بافت ها در مناطقی از بدن کودکان مانند گلو، حفره ی بینی و سینوس های پارانازال قرار دارند. اگر این بافت ها دچار التهاب شوند امکان دارد که کودکان دچار مشکلات تنفسی شوند. مصرف شیر گاو و محصولات لبنی با مشکلات و بیماری های متعددی مانند دیابت، ام اس، بیماری های قلبی، سندرم روده های تحریک پذیر، بیماری کرون و حتی آب مروارید در ارتباط است.   شیر حاوی میزان زیادی آنتی بیوتیک استداخل شیر به میزان غیرعادی آنتی بیوتیک وجود دارد که از روند پرورش گاو ناشی می شود. باکتری ها روز به روز مقاومت بیشتری نسبت به این آنتی بیوتیک ها پیدا می کنند و زمانی که وارد بدن می شوند مقابله با آن ها بسیار سخت تر می شود. باید بدانید که شیر گاو و تولیدات آن حاوی حدود 59 نوع هورمون مختلف (استروئیدها، فوق کلیوی و جنسی) است که به همراه هورمون های سمی دیگر باعث بروز بیماری های دژنراتیو می شود. شیر گاو حاوی چربی بالاشیر گاو میزان زیادی چربی دارد که باعث افزایش کلسترول و خطر انسداد عروق در جوانان می شود. شیر گاو ناسازگار با گوارش انسانشیر گاو به طور ویژه برای سیستم گوارشی گاوی مناسب است. زمانی که انسان ها شیر مصرف می کنند ترکیباتی را دریافت می کنند که سیستم گوارشی آن ها را به هم زده و در جذب مواد مغذی تأثیر می گذارد. مصرف شیر گاو و آلرژی و حساسیتمصرف شیر گاو با بروز آلرژی ها و حساسیت ها در ارتباط است. نتایج بررسی ها نشان می دهند که شیر روی خواب، تمرکز و رفتار انسان ها تأثیر گذاشته و حتی می تواند باعث ناتوانی در دفع ادرار شود. شیر گاو حاوی پروتئینی به نام «کازئین» است که امکان بروز التهاب در بافت های نرم کودکان را افزایش می دهد. این بافت ها در مناطقی از بدن کودکان مانند گلو، حفره ی بینی و سینوس های پارانازال قرار دارند. اگر این بافت ها دچار التهاب شوند امکان دارد که کودکان دچار مشکلات تنفسی شوند گاو و خطر ابتلا به سرطان پروستاتنتایج برخی از پژوهش ها نشان می دهد که ارتباطی بین شیرگاو (روزانه 3 لیوان) و خطر ابتلا به سرطان پروستات در آقایان وجود دارد. به عقیده ی برخی از محققان مصرف شیر (روزانه 3 لیوان) در خانم ها خطر ابتلا به سرطان تخمدان را به میزان 66 درصد افزایش می دهد. شیر گاو و هیستامینکازئین موجود در شیر گاو هیستامین و در برخی مواقع آب بینی تولید می کند. برخی از متخصصان معتقدند که مصرف شیر گاو و محصولات لبنی با ابتلا به آسم در ارتباط است.   فاطمه مهدی پور