counter create hit

مطالب مرتبط:
علت و علائم کمبود بیوتین در بدن

علت و علائم کمبود بیوتین در بدن

بیوتین یکی از ویتامین های گروه B است که همچنین به عنوان ویتامین H یا B7 شناخته می شود. این ویتامین ...

چه مواردی روی سرعت کاهش وزن تان تاثیر می گذارند؟

چه مواردی روی سرعت کاهش وزن تان تاثیر می گذارند؟

اینکه یک هدف کاهش وزن بزرگ برای خودتان داشته باشید، عالی ایست اما واقع گرا بودن هم مهم است. چون قرار نیست در عرض یک هفته، 10 کیلو کم کنید، حتی در پنج هفته هم نمی توانید! همیشه این را به خاطر داشته باشید، این وزن اضافی را یک شبه اضافه نکرده اید که ب ...

برف نخورید؛ خطرناک است!

برف نخورید؛ خطرناک است!

واحد بهداشت محیط مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) به مردم توصیه کرد تا از خوردن برف جدا خودداری کنند. تیتر20 - مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در مطلبی که در کانال تلگرامی این بیمارستان منتشر شد، آورده است: در گذشته مرسوم بود ...

چگونه میگرن خود را کنترل کردم

چگونه میگرن خود را کنترل کردم

ماجرای من با میگرن بر می گردد به اوایل دهه 90 میلادی. به عنوان پزشک خانواده 12 تا 18 ساعت در بیمارستان کار می کردم.  بعضی روزها سر درد و حالت تهوع بسیار شدیدی هنگام ویزیت بیمارانم به سراغم می آمد. غریزه ام به من می گفت این حملات به ...

طرز تهیه اسموتی کیوی و اسفناج ؛ یک نوشیدنی چربی سوز

طرز تهیه اسموتی کیوی و اسفناج ؛ یک نوشیدنی چربی سوز

اسموتی کیوی و اسفناج, خواص اسفاج, خواص کیوی اسموتی کیوی و اسفناج, خواص اسفاجدر این مطلب از ابرتازه ها طرز تهیه اسموتی کیوی و اسفناج را بیان می ن ...

خواص و مزایای دانه های معروف

خواص و مزایای دانه های معروف

از دانه ی چیا تا آفتابگردان، این عجایب کوچک تقویت کننده های عالی مواد مغذی هستند. این دانه های کوچک آنقدر قوی هستند که میتوانند یک جنگل بسازند، پس تاثیری به همین شکل قوی روی بدن دارند. در درون پوسته ی سخت دانه جن ...

خواص گلاب برای سلامتی و زیبایی

لطفا منتظر باشید... ...

با این گوشت خوشمزه وزنتان را کاهش دهید!

با این گوشت خوشمزه وزنتان را کاهش دهید!

هر وقت به بازار می رویم برای خرید گوشت و مرغ، روی در و دیوار نوشته گوشت بوقلمون موجود است میبینیم ولی به آن توجهی نمی کنیم. در این مطلب برای شما از خواص بوقلمون صحبت می کنیم. با ما همراه باشید. تیتر20 - بوقلمون پرنده‌ای از نژاد قرقاولان و ...

نمیتوانید به باشگاه ورزشی بروید؟ مهم نیست! ( روتین 10 دقیقه ای مخصوص خانه )

نمیتوانید به باشگاه ورزشی بروید؟ مهم نیست! ( روتین 10 دقیقه ای مخصوص خانه )

ورزش در خانه هوا رو به سردی میرود، اما قرار نیست ما به خواب زمستانی برویم. این روتین ساده را در محیط گرم خانه دو تا سه بار در هفته انجام دهید ( نه باشگاهی لازم دارید و نه وسیله ای ). به همراه مربی ورزش نیکول نیکولز، ...

ویژگی های شکلات خوب

ویژگی های شکلات خوب

بخش عمده تخلفاتی که در صنایع غذایی انجام می شود، به وسیله مردم قابل مشاهده و شناسایی نیست و حتما باید آزمایشگاه ...

خواص آناناس؛ ۱۰ فایده باورنکردنی این میوه خوشمزه برای سلامتی

کریستف کلمب در بازگشت از سفر جنوب آمریکا، آناناس را با خود به اروپا آورد. در آن زمان آناناس به عنوان یک میوه ی عجیب وغریب و خارق العاده شناخته می شد و فقط در مهمانی های خاص سرو می شد. اما امروزه پیداکردن آناناس در فروشگاه ها و خانه ی بیشتر مردم دنیا کار دشوار ...

نسخه سلامتی برای نوروز

یکی از مشکلاتی که معمولا مردم در شب عید با آن مواجه هستند، خرید زیاد میوه و تغییر رنگ پیدا ...

 تغذیه نوروزی در برخی بیماری ها

با توجه به ایام نوروز تحریریه دنیای تغذیه برآن شد که مطالب کاربردی برای این ایام را در نظر بگی ...

درمان گیاهی آنفولانزا در طب سنتی

درمان گیاهی آنفولانزا در طب سنتی

اگر سرمای زمستان به بدن شما غلبه کرده است، مجبور نیستید برای خلاص شدن تا گرمای تابستان منتظر بمانید! گیاهان دارویی و ادویه جات رایجی که در کابینت موجودند می توانند به شما کمک کنند، همانطور که می توانند کیفیت و ...

نوروز بدون افزايش وزن

اگرچه اكثر این روزها حال و هوای نوروزی پیدا كرده و همه آماده استقبال از عید و بهار می شوند، اما ...

پرتقال خونی نوعی پرتقال است که دارای گوشت قرمز می باشد!

پرتقال خونی غیر از شهرت خود به جهت آب میوه ی آن، همچنین در انواع سالاد، سس، برخی مارمالادها، شربت ها، بستنی، نوشابه ی ایتالیایی و غیره مورد استفاده قرار می گیرد. نوشته پرتقال خونی نوعی پرتقال است که دارای گوشت قرمز می باشد! اولین بار در تغذیه ...

خطر چربی دور شکم و روش های مقابله با آن

امروزه بیش از 70 درصد افراد بالغ بالای 20 سال دچار اضافه وزن هستند. در ضمن حدود 40 درصد این افراد ...

9 توصیه برای کاهش مصرف نمک

9 توصیه برای کاهش نمک مصرفی

اگر کارشناسان در زمینه تغذیه شما می خواهید برای متقاعد شده است که یک روز از چربی اشباع و ترانس است. دشمن سلامت است. فایل . با وجود اینکه چقدر است مورد نیاز روزانه از این مقاله به 2,300 میلی گرم در روز محدود خواهد شد اما بسیاری از ما چندین بار این مقدار نمک مصرف می کنیم. نمک فشارخون را بالا می برد و کار کلیه ها را بیشتر می کند. علاوه بر این خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد. در نتیجه لازم است تمام تلاشتان را برای کاهش مصرف آن به کار ببندید. در این مطلب چند توصیه ی ساده برای کاهش مصرف نمک ارائه می دهیم. 9 توصیه برای کاهش نمک مصرفی آشپزی کنیدفقط یک چهارم نمک مصرفی ما از نمکدان تأمین می شود و مابقی را با مصرف مواد غذایی آماده و صنعتی دریافت می کنیم. اگر عادت داشته باشید که آشپزی کنید میزان نمک مصرفی را کاهش می دهید. حواستان باشد که 2300 میلی گرم سدیم در روز معادل حدود یک قاشق چای خوری نمک در روز است. توصیه می کنیم آستین ها را بالا بزنید و آشپزی کنید. مصرف غذاهای آماده و کنسروی را کاهش دهید. قبل از مصرف کنسرو محتویات آن را آبکشی کنید. حواستان به نمک دریایی باشداکثر افراد تصور می کنند که نمک دریایی برای سلامتی بهتر است. اما این باور نادرست است. به خاطر اینکه میزان سدیم موجود در آن فرقی با میزان سدیم موجود در نمک های معمولی ندارد. نمک دریایی حاوی املاح معدنی بیشتری است اما برای بهره مندی از این مواد باید میزان زیادی نمک دریایی مصرف کنید. این در حالی است که نمک مصرفی روزانه ی ما حاوی ید است که یک ماده ی مغذی ضروری محسوب می شود. واقعیت این است که ما بیشترین نمک را برای طعم دار کردن غذاهای بی مزه به کار می بریم. اما شما می توانید با افزودن سبزیجات معطر تازه یا خشک، ادویه ها، سیر یا زنجبیل طعم غذا را بهتر کرده و نیاز کمتری به افزودن نمک داشته باشید به طعم های دیگر مجال بدهیدهمه ی طعم ها در نمک خلاصه نمی شود. زبان قادر است 4 نوع طعم دیگری غیر از شوری را تشخیص می دهد که عبارت است از شیرینی، تلخی، ترشی و حتی «اومامی» که به معنی خوشمزه است. یاد بگیرید از طعم تلخ اسفناج بدون اضافه کردن نمک لذت ببرید و به طعم های دیگر فرصت بدهید تا درک شوند. حواستان به چاشنی ها باشدزمانی که برای افراد مبتلا به پرفشاری خون لیست غذایی داده می شود معمولاً سس سویا را حذف می کنند. باید بدانید که تمام چاشنی ها حتی سس کچاپ و خردل سرشار از نمک هستند. در واقع یک قاشق چای خوری سس خردل حاوی 57 میلی گرم سدیم است. همین میزان کچاپ نیز 190 میلی گرم سدیم دارد. در خصوص سس سویا اوضاع بدتر است به خاطر اینکه همین میزان حاوی 335 میلی گرم سدیم است که معادل 14 درصد نیاز روزانه ی ما به سدیم می باشد. در نتیجه توصیه می کنیم حواستان به نمک پنهان موجود در چاشنی ها باشد. قفسه ی ادویه ها را غنی سازی کنیدواقعیت این است که ما بیشترین نمک را برای طعم دار کردن غذاهای بی مزه به کار می بریم. اما شما می توانید با افزودن سبزیجات معطر تازه یا خشک، ادویه ها، سیر یا زنجبیل طعم غذا را بهتر کرده و نیاز کمتری به افزودن نمک داشته باشید. پس سعی کنید تمام این ادویه ها و سبزیجات را در منزل داشته باشید و به غذاها اضافه کنید.   برچسب محصولات غذایی را با دقت بخوانیداز آنجایی که ارزش غذایی و ترکیبات موجود در مواد غذایی روی بسته بندی آن قید می شود راحت تر می توانید به میزان سدیم موجود در آن پی ببرید. این دو عدد را هرگز فراموش نکنید: 5 درصد یا کمتر که نشان دهنده ی نمک کم است و بالای 15 درصد که نشان دهنده ی وجود نمک زیاد در هر محصول غذایی است. همه ی طعم ها در نمک خلاصه نمی شود. زبان قادر است 4 نوع طعم دیگری غیر از شوری را تشخیص می دهد که عبارت است از شیرینی، تلخی، ترشی و حتی «اومامی» که به معنی خوشمزه است. یاد بگیرید از طعم تلخ اسفناج بدون اضافه کردن نمک لذت ببرید و به طعم های دیگر فرصت بدهید تا درک شوند آب بنوشیدگفته می شود که باید روزانه حدود 8 لیوان آب مصرف شود. اما بهتر است حواستان به میزان سدیم مصرفی تان باشد و در مصرف آب های معدنی افراط نکنید. برخی از این آب ها در هر لیتر تا 1700 میلی گرم سدیم دارند. البته در برخی مناطق آب چاه نیز حاوی میزان زیادی سدیم است. توجه داشته باشید که ورزشکارانی که ورزش های سنگین انجام می دهند می توانند از آب های حاوی سدیم بالا استفاده کنند تا الکترولیت های از دست رفته را جبران کند. حواستان باشد افرادی که در باشگاه و ورزش های سبک انجام می دهند نیازی به این آب ها ندارند. قبل از نمک زدن غذا را بچشیدحتماً شما هم در اطرافتان یک یا چند نفر را می شناسید که با دیدن بشقاب غذا قبل از هر کاری نمکدان را برداشته و در غذایشان خالی می کنند. این افراد حتی غذا را نمی چشند. این عادت نادرست باعث افزایش میزان نمک دریافتی می شود. قبل از این کار غذایتان را بچشید. اگر در رستوران غذا می خورید مطمئن باشید که آقای آشپز به میزان کافی (و صدالبته بیش از آنچه نیاز است) به غذایتان نمک زده است. پس نیازی نیست که سر سفره نمکدان را داخل بشقابتان خالی کنید.   محصولات غذایی تازه را دریابیدبدون شک خودتان بهتر می دانید که سبزیجات تازه طعم بهتری از سبزیجات کنسروی دارند. علاوه بر طعم، میزان نمک آن ها نیز کمتر است. اگر حق انتخاب داشته باشید از محصولات غذایی تازه یا یخ زده استفاده کنید. یادتان باشد که یک فنجان نخودفرنگی کنسروی، 21 درصد میزان نمک روزانه را وارد بدنتان می کند. در حالی که همین میزان نخودفرنگی یخ زده شامل 6 درصد نمک مورد نیاز روزانه است.تا حد امکان دنبال مواد غذایی باشید که کم نمک هستند. خوشبختانه می توانید سس، تن ماهی، سوپ، خورشت های آماده و نان و محصولات غذایی دیگری که حاوی نمک کمتری هستند را پیدا و خریداری کنید. با همین کارهای ساده می توانید تا حد زیادی جذب سدیم را کاهش دهید و گام بزرگی را در جهت ارتقای سلامتی تان بردارید.  فاطمه مهدی پور