counter create hit

مطالب مرتبط:
با لیموناد اسطوخودوس سردرد خود را درمان کنید

با لیموناد اسطوخودوس سردرد خود را درمان کنید

با لیموناد اسطوخودوس سردرد خود را درمان کنید - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: لیموناد ...

خواص درمانی فوق العاده سبزی خوردن

خواص درمانی فوق العاده سبزی خوردن

خواص درمانی فوق العاده سبزی خوردن -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: خواص درمانی و شفا بخش ...

نخود لاک برای لاغری | لاغری فوری با لاک مغسول

نخود لاک برای لاغری | لاغری فوری با لاک مغسول

نخود لاک برای لاغری نخود لاک یا همان لاک مغسول یا لاک گیاهی, یکی از گیاهان دارویی است که برای لاغری و بسیاری دیگر از بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرد در ادامه مواد لازم و روش ته ...

رژیم گوشتی چیست و چه مزایا و معایبی دارد؟!

رژیم گوشتی , گوشت منبع خوبی از پروتئین از لحاظ کمی (مقدار) و کیفی است. به عنوان مثال، یک قطعه معمولی 3 اونسی (حدود 100 گرم) گوشت شامل حدود 21 گرم پروتئین است که تقریباً نیمی از پروتئین توصیه شده تغذیه ای برای زنان در هر روز را تأمین می کند. ...

فواید ویتامین C برای بدن و عوارض کمبود آن

لطفا منتظر باشید... × ورود با فیســبوک ...

سم زدایی کبد با استفاده از گیاه خار مریم

گیاه خار مریم دارای خواص زیادی است و در صنعت داروسازی بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. خار مریم در قالب یک قرص به نام لیورگل عرضه می شود که سم زدای کبد می باشد. خاصیت گیاه خار مریم و سم زدایی از کبد گیاه خار مریم در کنار جاده ها، صحرا ها به حالت خودرو می … ...

چرا معمولا وزن کسانی که رژیم میگیرند برمیگردد؟ چگونه این چرخه را بشکنیم؟

چرا معمولا وزن کسانی که رژیم میگیرند برمیگردد؟ چگونه این چرخه را بشکنیم؟

برخی از کسانی که رژیم می گیرند بعد از مدتی دوباره وزن اضافه میکنند، در هر کاری وقتی فرد عدم کار آمدی چیزی را ببیند دیگر به سراغش نمیرود، اما در مورد رژیم اکثر افراد بی نظمی خود را عامل بازگشت وزنشان می دانند. در واقع باید گفت مشک ...

این مواد غذایی، کالری صفر دارند!

این مواد غذایی، کالری صفر دارند!

ممکن است وقتی کالری صفر را می شنوید بهت زده شوید. چون همه موادی که خورده می شود قطعا دارای کالری هستند منتها کالری یکی کم و مال دیگری زیاد است و موادی نیست که کالری صفر داشته باشند تیتر20 - مواد غذایی که کالری صفر دارند می توانند به کسانی که ...

خواص برگ به | برگ درخت به

خواص برگ به | برگ درخت به

خواص برگ به به یکی از میوه های پرخاصیت است که تخم و برگش هم خواص درمانی زیادی دارند در این مقاله به خواص درمانی برگ به از جمله کاهش فشار خون, رفع گرفتگی عروق قلبی,تقویت موی سر و کاهش تو ...

هنگام بارداری چه نوع ماهی را نباید خورد؟

ماهی هایی که خانمها باردار باید استفاده کنند ماهی منبعی از پروتئین، آهن، روی و امگا 3 است و ماهی می تواند مواد مغذی ضروری را بری رشد نرمال جنین مهیا کند.همچنین اسیدهای چرب امگا سه موجود در ماهی از جمله دی اچ ای می تواند به رشد بهتر مغز جنین کمک کند. اما بع ...

خواص عالی شکلات تلخ برای چربی سوزی و داشتن اندامی لاغر و زیبا

برای چربی سوزی بیشتر شکلات تلخ بخورید افرادی که به شکلات علاقه دارند باید خوشحال باشند زیرا دانشمندان ادعا می کنند که خوردن مقدار زیادی شکلات می تواند چربی سوزی کند و به کاهش وزن شما کمک کند. محققانِ دانشگاه گِراندا در اسپانیا به صورت علمی نشان داده اند که مصرف ...

نکات ورزشی برای مبتدیان از زبان متناسب ترین زن روی زمین

نکات ورزشی برای مبتدیان از زبان متناسب ترین زن روی زمین

وقتی از آن دسته زن ها نباشید که به بلند کردن وزنه علاقه دارند، حتی فکر کردن به ورزش های قدرتی نیز می تواند ترسناک باشد. اما بد نیست که این نوع ورزش را امتحان کنید چون تحقیقات نشان داده مزایای زیادی می تواند برای خانم ها داشته باشد. خانم ه ...

روش های کنترل وزن در نوروز

چه بخواهیم و چه نخواهیم مصرف شیرینی، شكلات، شربت، تنقلات، غذاهای پرچرب و فست فود در این ای ...

با خواص درمانی بی نظیر نبات از نگاه طب سنتی آشنا شوید!

نبات از آن جمله شیرینی هایی ست که می تواند در خانه هر ایرانی یافت شود و برای بهبود انواع بیماری ها و مشکلات گوارشی درمانگر باشد . و همچنین نوشیدن چای با نبات بسیار دلچسب می باشد . نوشته با خواص درمانی بی نظیر نبات از نگاه طب سنتی آشنا شوید! اولین بار ...

تفاوت بین مواد غذایی پخته و خام

تفاوت های بین خوراکی های پخته و خام

هیئت تحریریه ترجمه دانش در اینترنت   طرفداران خام وگان ، از این روش تغذیه به دلیل کالری کمتر و مواد مغذی بیشتری به پوست خود را ظاهر و احساس سیری بیشتر است. خوش آمدید. اما متخصصان تغذیه بر این باورند که خام گیاه دقیقا چنین نتایج. بسته بر روی چه نوع از مواد غذایی که شما می خواهید این مواد غذایی شما را, کسب درآمد, غذا خوردن در فرم اولیه می تواند شما را به برخی از اهداف این روز است. اما غذاهای پخته شده و غیره. ویتامین ها و مواد معدنی است که بدن شما نیاز دارد. به گفته کارشناسان تغذیه" او گفت:. برخی از سبزیجات زمانی که مصرف خام. مواد مغذی بیشتری به بدن در نوار اما برخی دیگر از سبزیجات وقتی پخته می شوند، این فواید را دارند." فقط خام خواری، غذاهایی را که باید پخته و یا فرآوری شوند، مانند گوشت، لبنیات و تخم مرغ، را به طور خودکار از فهرست غذایی خارج می کند. این مواد غذایی دارای چربی بیشتر و فیبر کمتر هستند و با روش هایی که به حرارت نیاز دارد و افزودن نمک، شکر، روغن و دیگر افزودنی هایی که فرد را به اضافه وزن، التهاب و بیماری مبتلا می کند، آماده می شوند. بیشتر میوه ها و سبزیجات برای مصرف شدن، نیازی به پخته و یا فرآوری شدن، ندارند. مصرف فیبر به اندازه کافی- 25 تا 30 گرم در روز – سیستم گوارش را سلامت نگه می دارد و از آنجایی که مدت هضم آن طولانی است، ما را به سرعت سیر می کند. مواد خوراکی سرشار از فیبر برای کسانی که می خواهند لاغر شوند، بسیار عالی است. پختن غذا، به ویژه در دماهای بالا، باعث شکسته شدن دیواره های سلولی گیاهان- از جمله سبزی ها – شده و باعث می شود مواد مغذی آنها از میان بروند. این موضوع به ویژه در مورد ویتامین های حل شدنی در آب، مانند ویتامین های C و B، صادق است. اما برخی از مواد غذایی هرقدر هم که دارای مغذی های فراوان باشند، را نمی توانیم خام مصرف کنیم. زیرا بدن مان نمی تواند آنها خرد و هضم کند. بنابراین خام خوردن آنها موجب می شود، هیچ ماده مغذی به بدن مان نرسد، مگر اینکه پخته شوند. در ضمن خوراکی های بیش از حد پخته، تمام مواد مغذی خود را از دست می دهند. از طرفی برخی از مواد خوراکی، وقتی کمی حرارت می بینند و پخته می شوند، مواد مغذی بیشتری خواهند داشت. در ادامه به برخی از خوراکی ها و مقدار مواد مغذی شان در صورت خام خواری و یا پخته شدن، اشاره شده است: کلم بروکلی بروکلی مانند دیگر ابرخوراکی ها سرشار از فیبر، ویتامین و آنتی اکسیدان است. خام (دو فنجان): فیبر (4.8 گرم)، ویتامین A (1.20 میلی گرم)، ویتامین C (162.4 میلی گرم) پخته (کمتر از یک فنجان): فیبر (10.4 گرم)، ویتامین A ( 5.11 میلی گرم)، ویتامین C (202.4 میلی گرم) بررسی ها نشان داده است فقط یک ماده مغذی در بروکلی، یعنی سولفورافان، وجود دارد که وقتی پخته می شود، از بین می رود. این ماده در سلول های بدن، عمل سم زدایی انجام داده و با سرطان مبارزه می کند. کلم بروکسل کلم بروکسل به دلیل خواص ضد سرطانی و ضد دیابتی اش بسیار محبوب است. در ضمن سلامت استخوان ها را نیز افزایش می دهد. خام (2 فنجان): فیبر (8گرم)، ویتامین K (106 میکروگرم)، ویتامین B6 (0.4 میلی گرم) پخته (2 فنجان): فیبر (8گرم)، ویتامین K (436 میکروگرم)، ویتامین B6 (0.4 میلی گرم) هویج سبزی های ریشه ای مانند هویج برای بهداشت دهان بسیار مفید و سرشار از آنتی اکسیدان هستند. پختن آنها برخی از مواد مغذی شان را از بین می برد. خام ( یک فنجان): فیبر (3.6 گرم)، ویتامین C (7.6 میلی گرم)، پتاسیم (410 میلی گرم) پخته ( یک و نیم فنجان): فیبر (2.3 گرم)، ویتامین C (2.8 میلی گرم)، پتاسیم (183 میلی گرم) هویج ها سرشار از بتاکاروتن هستند. عمل هضم، این ماده را به ویتامین A در بدن تبدیل می کند. رنگ روشن هویج ناشی از بتاکاروتن است و برای بینایی ماده مغذی مفیدی است. بررسی ها نشان داده است که هویج پخته، بتاکاروتن بیشتری نسبت به هویج خام دارد. زنجبیل این ادویه ریشه ای، برای هر نوع درمانی، از سوء هاضمه گرفته تا حالت تهوع صبحگاهی، مفید است. در ضمن زنجبیل منبعی عالی از آنتی اکسیدان است و اثرات ضد التهابی دارد. در ضمن افزودن زنجبیل به غذا، طعم مطلوب تری به آن می دهد و پخته آن مواد مغذی بیشتری دارد. خام (یک قاشق غذاخوری): ویتامین C (0.1 میلی گرم)، منیزیم (0.9 میلی گرم)، پتاسیم (8.3 میلی گرم) پخته (1/4 قاشق غذاخوری): ویتامین C (0.4 میلی گرم)، منیزیم (9.7 میلی گرم)، پتاسیم (70.5 میلی گرم) کلم پیچ کلم پیچ فاقد کالری است اما سرشار از آنتی اکسیدان و مواد مغذی است که سلامت گوارش را تضمین می کند. برای کسانی که گوشت نمی خورند، کلم پیچ منبعی عالی از آهن است. پخته و خام آن به یک اندازه مواد مغذی به بدن می رساند. خام (2 فنجان): پروتئین (4.4 گرم)، آهن (2.2 میلی گرم)، کلسیم (181 میلی گرم) پخته (کمتر از 2 فنجان): پروتئین (5 گرم)، آهن (2.4 میلی گرم)، کلسیم (187.2 میلی گرم) کلم قرمز کلم قرمز،  بدن را در برابر انواع پیری محافظت می کند؛ پوست، مغز و چشم ها را جوان تر نگه می دارد. علاوه بر آن سرشار از فیبر است و خوراکی عالی برای کسانی است که رژیم می گیرند. کلم قرمز منبعی غنی از فولات است که با افسردگی و سرطان مبارزه کرده و موجب سلامت قلب بزرگسالان می شود. فولات نوعی ویتامین B، است و برای زنان باردار ماده مغذی مهمی است، زیرا موجب شکل گرفتن جمجمه و نخاع جنین می شود. البته خوردن خام کلم بهتر از پخته شده آن است. خام (دو فنجان): ویتامین K (68 میکروگرم)، فولات (32 میکروگرم)، کلسیم (80 میلی گرم) پخته (شش و نیم فنجان): ویتامین K (21 میکروگرم)، فولات (10.6 میکروگرم)، کلسیم (10.4 میلی گرم) کلام آخر هنگام اتخاذ رژیم غذایی مجبور نیستید که حتما از یک نوع رژیم غذایی خاص پیروی کنید. تمام رژیم های غذایی، حاوی میوه و سبزیجات هستند اما مقدار ضروری و مناسب بدن هر فرد، با دیگری متفاوت است. بنابراین با توجه به نیازهای غذایی تان، رژیم غذایی مناسبی اتخاذ کنید. منبع: http://www.dailymail.co.uk