counter create hit

مطالب مرتبط:
سویا و خواص بی نظیر آن

سویا و خواص بی نظیر آن

سویا و خواص بی نظیر آن -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت سویا و خواص بی نظیر آن ...

فواید چای سبز در درمان چاقی

فواید چای سبز در درمان چاقی

فواید چای سبز در درمان چاقی -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت فواید چای س ...

ممنوعیت مصرف نمک رای افرادی که پیشینه ژنتیکی ام اس دارند

ممنوعیت مصرف نمک رای افرادی که پیشینه ژنتیکی ام اس دارند

ممنوعیت مصرف نمک رای افرادی که پیشینه ژنتیکی ام اس دارند -آکا سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم میهن مگ: ممنوعیت مصرف نمک ...

غذاهایی که برای سلامت مغز کودک خوب است

غذاهایی که برای سلامت مغز کودک خوب است

غذاهایی که برای سلامت مغز کودک خوب است سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم غذاهایی که برای سل ...

9 توصیه برای کاهش نمک مصرفی

9 توصیه برای کاهش نمک مصرفی

اگر نظر متخصصان حوزه ی تغذیه را بخواهید معتقد هستند که بعد از چربی های اشباع شده و ترانس، دشمن سلامتی، نمک است. با وجود ای ...

با به لیمو به اعصابتان مسلط باشید و راحت بخوابید

با به لیمو به اعصابتان مسلط باشید و راحت بخوابید

با به لیمو به اعصابتان مسلط باشید و راحت بخوابید - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت با ...

خواص گلوتن گندم

خواص گلوتن گندم

خواص گلوتن گندم - آکا سایت سلامتبخش خواص حبوبات ، خواص تنقلات حبوبات و تنقلات در سلامت خواص گلوتن گندممن یکى از به ...

دو ادویه ای که مانع پیشرفت سرطان می شوند

کارکامین یک از اجزای اصلی زردچوبه و ادویه کاری است که در مهار واکنش های التهابی نقش دارد. این ماده یک ترکیب پلی فنلی است که موجب ایجاد رنگ در زردچوبه ...

در مصرف ادویه افراط نکنید

منیره السادات روح اللهی دستیار تخصصی طب سنتی ایران اظهار داشت: صفرا یکی از اخلاط چهار گانه است که دارای طبع گرم و خشک است. به گفته وی مصرف بیش از حد غذاهایی که طبع گرم و خشک داشته مانند انواع ادویه‌ها موجب ...

۳ غذای رستورانی خطرناک!

۳ غذای رستورانی خطرناک!

وقتی بحث کنترل بر عادات رژیمی و غذایی به میان می‌آید، بسیاری از مردم همیشه می‌گویند که از فردا شروع می‌کنند. از آنجا که همه‌ی ما زندگی‌های پرمشغله‌ای داریم، موکول کردن کارها به فردا ظاهرا راحت‌ترین کار ممکن است.... تیتر 20 - وقتی بحث کن ...

در روز باید چقدر آب بنوشیم؟

در روز باید چقدر آب بنوشیم؟

حدود 60% بدن ما را آب تشکیل می‌دهد؛ اما بدن هر لحظه در حال از دست دادن این آب است که به‌ طور عمده از طریق عرق کردن و ادرار از بدن ما خارج می‌شود. نظرات مختلفی درباره میزان و چگونگی مصرف آب روزانه وجود دارد. تیتر 20 - حدود 60% بدن ما را آ ...

مکمل های طبیعی که همانند داروها قدرتمند هستند

مکمل های طبیعی که همانند داروها قدرتمند هستند

مکمل های طبیعی که همانند داروها قدرتمند هستند سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم مکمل های طبیعی ک ...

سم زدایی کبد با استفاده از گیاه خار مریم

گیاه خار مریم دارای خواص زیادی است و در صنعت داروسازی بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. خار مریم در قالب یک قرص به نام لیورگل عرضه می شود که سم زدای کبد می باشد. خاصیت گیاه خار مریم و سم زدایی از کبد گیاه خار مریم در کنار جاده ها، صحرا ها به حالت خودرو می … ...

اهمیت کربوهیدرات ها برای ورزشکاران

کربوهیدراتها سوخت اصلی و مهمی برای ورزشکاران هستند. زیرا هرچه میزان ذخیره گلیکوژن کبد و ماهیچه افزایش یابد به همان نسب عملکرد ورزشکار بهبود مییابد. ماده تشکیل دهنده گلیکوژ ...

تفاوت بین مواد غذایی پخته و خام

تفاوت های بین خوراکی های پخته و خام

هیئت تحریریه ترجمه دانش در اینترنت   طرفداران خام وگان ، از این روش تغذیه به دلیل کالری کمتر و مواد مغذی بیشتری به پوست خود را ظاهر و احساس سیری بیشتر است. خوش آمدید. اما متخصصان تغذیه بر این باورند که خام گیاه دقیقا چنین نتایج. بسته بر روی چه نوع از مواد غذایی که شما می خواهید این مواد غذایی شما را, کسب درآمد, غذا خوردن در فرم اولیه می تواند شما را به برخی از اهداف این روز است. اما غذاهای پخته شده و غیره. ویتامین ها و مواد معدنی است که بدن شما نیاز دارد. به گفته کارشناسان تغذیه" او گفت:. برخی از سبزیجات زمانی که مصرف خام. مواد مغذی بیشتری به بدن در نوار اما برخی دیگر از سبزیجات وقتی پخته می شوند، این فواید را دارند." فقط خام خواری، غذاهایی را که باید پخته و یا فرآوری شوند، مانند گوشت، لبنیات و تخم مرغ، را به طور خودکار از فهرست غذایی خارج می کند. این مواد غذایی دارای چربی بیشتر و فیبر کمتر هستند و با روش هایی که به حرارت نیاز دارد و افزودن نمک، شکر، روغن و دیگر افزودنی هایی که فرد را به اضافه وزن، التهاب و بیماری مبتلا می کند، آماده می شوند. بیشتر میوه ها و سبزیجات برای مصرف شدن، نیازی به پخته و یا فرآوری شدن، ندارند. مصرف فیبر به اندازه کافی- 25 تا 30 گرم در روز – سیستم گوارش را سلامت نگه می دارد و از آنجایی که مدت هضم آن طولانی است، ما را به سرعت سیر می کند. مواد خوراکی سرشار از فیبر برای کسانی که می خواهند لاغر شوند، بسیار عالی است. پختن غذا، به ویژه در دماهای بالا، باعث شکسته شدن دیواره های سلولی گیاهان- از جمله سبزی ها – شده و باعث می شود مواد مغذی آنها از میان بروند. این موضوع به ویژه در مورد ویتامین های حل شدنی در آب، مانند ویتامین های C و B، صادق است. اما برخی از مواد غذایی هرقدر هم که دارای مغذی های فراوان باشند، را نمی توانیم خام مصرف کنیم. زیرا بدن مان نمی تواند آنها خرد و هضم کند. بنابراین خام خوردن آنها موجب می شود، هیچ ماده مغذی به بدن مان نرسد، مگر اینکه پخته شوند. در ضمن خوراکی های بیش از حد پخته، تمام مواد مغذی خود را از دست می دهند. از طرفی برخی از مواد خوراکی، وقتی کمی حرارت می بینند و پخته می شوند، مواد مغذی بیشتری خواهند داشت. در ادامه به برخی از خوراکی ها و مقدار مواد مغذی شان در صورت خام خواری و یا پخته شدن، اشاره شده است: کلم بروکلی بروکلی مانند دیگر ابرخوراکی ها سرشار از فیبر، ویتامین و آنتی اکسیدان است. خام (دو فنجان): فیبر (4.8 گرم)، ویتامین A (1.20 میلی گرم)، ویتامین C (162.4 میلی گرم) پخته (کمتر از یک فنجان): فیبر (10.4 گرم)، ویتامین A ( 5.11 میلی گرم)، ویتامین C (202.4 میلی گرم) بررسی ها نشان داده است فقط یک ماده مغذی در بروکلی، یعنی سولفورافان، وجود دارد که وقتی پخته می شود، از بین می رود. این ماده در سلول های بدن، عمل سم زدایی انجام داده و با سرطان مبارزه می کند. کلم بروکسل کلم بروکسل به دلیل خواص ضد سرطانی و ضد دیابتی اش بسیار محبوب است. در ضمن سلامت استخوان ها را نیز افزایش می دهد. خام (2 فنجان): فیبر (8گرم)، ویتامین K (106 میکروگرم)، ویتامین B6 (0.4 میلی گرم) پخته (2 فنجان): فیبر (8گرم)، ویتامین K (436 میکروگرم)، ویتامین B6 (0.4 میلی گرم) هویج سبزی های ریشه ای مانند هویج برای بهداشت دهان بسیار مفید و سرشار از آنتی اکسیدان هستند. پختن آنها برخی از مواد مغذی شان را از بین می برد. خام ( یک فنجان): فیبر (3.6 گرم)، ویتامین C (7.6 میلی گرم)، پتاسیم (410 میلی گرم) پخته ( یک و نیم فنجان): فیبر (2.3 گرم)، ویتامین C (2.8 میلی گرم)، پتاسیم (183 میلی گرم) هویج ها سرشار از بتاکاروتن هستند. عمل هضم، این ماده را به ویتامین A در بدن تبدیل می کند. رنگ روشن هویج ناشی از بتاکاروتن است و برای بینایی ماده مغذی مفیدی است. بررسی ها نشان داده است که هویج پخته، بتاکاروتن بیشتری نسبت به هویج خام دارد. زنجبیل این ادویه ریشه ای، برای هر نوع درمانی، از سوء هاضمه گرفته تا حالت تهوع صبحگاهی، مفید است. در ضمن زنجبیل منبعی عالی از آنتی اکسیدان است و اثرات ضد التهابی دارد. در ضمن افزودن زنجبیل به غذا، طعم مطلوب تری به آن می دهد و پخته آن مواد مغذی بیشتری دارد. خام (یک قاشق غذاخوری): ویتامین C (0.1 میلی گرم)، منیزیم (0.9 میلی گرم)، پتاسیم (8.3 میلی گرم) پخته (1/4 قاشق غذاخوری): ویتامین C (0.4 میلی گرم)، منیزیم (9.7 میلی گرم)، پتاسیم (70.5 میلی گرم) کلم پیچ کلم پیچ فاقد کالری است اما سرشار از آنتی اکسیدان و مواد مغذی است که سلامت گوارش را تضمین می کند. برای کسانی که گوشت نمی خورند، کلم پیچ منبعی عالی از آهن است. پخته و خام آن به یک اندازه مواد مغذی به بدن می رساند. خام (2 فنجان): پروتئین (4.4 گرم)، آهن (2.2 میلی گرم)، کلسیم (181 میلی گرم) پخته (کمتر از 2 فنجان): پروتئین (5 گرم)، آهن (2.4 میلی گرم)، کلسیم (187.2 میلی گرم) کلم قرمز کلم قرمز،  بدن را در برابر انواع پیری محافظت می کند؛ پوست، مغز و چشم ها را جوان تر نگه می دارد. علاوه بر آن سرشار از فیبر است و خوراکی عالی برای کسانی است که رژیم می گیرند. کلم قرمز منبعی غنی از فولات است که با افسردگی و سرطان مبارزه کرده و موجب سلامت قلب بزرگسالان می شود. فولات نوعی ویتامین B، است و برای زنان باردار ماده مغذی مهمی است، زیرا موجب شکل گرفتن جمجمه و نخاع جنین می شود. البته خوردن خام کلم بهتر از پخته شده آن است. خام (دو فنجان): ویتامین K (68 میکروگرم)، فولات (32 میکروگرم)، کلسیم (80 میلی گرم) پخته (شش و نیم فنجان): ویتامین K (21 میکروگرم)، فولات (10.6 میکروگرم)، کلسیم (10.4 میلی گرم) کلام آخر هنگام اتخاذ رژیم غذایی مجبور نیستید که حتما از یک نوع رژیم غذایی خاص پیروی کنید. تمام رژیم های غذایی، حاوی میوه و سبزیجات هستند اما مقدار ضروری و مناسب بدن هر فرد، با دیگری متفاوت است. بنابراین با توجه به نیازهای غذایی تان، رژیم غذایی مناسبی اتخاذ کنید. منبع: http://www.dailymail.co.uk