counter create hit

مطالب مرتبط:
اشپل ماهی همراه با فواید و مضرات آن

اشپل ماهی همراه با فواید و مضرات آن

اشپل ماهی همراه با فواید و مضرات آن - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: اشپل ماهی همان طو ...

سیاه دانه برای درمان مشکلات گوارشی

سیاه دانه حاوی فسفر، آهن، فسفات، کربوهیدرات و غیره است و یک ماده ی آنتی‌بیوتیک محسوب می‌شود که باعث نابودی ویروس‌ها، میکروب‌ها و باکتری‌ها می‌شود. کاروتن موجود در سیاه دا ...

خواص درمانی فوق العاده سبزی خوردن

خواص درمانی فوق العاده سبزی خوردن

خواص درمانی فوق العاده سبزی خوردن -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: خواص درمانی و شفا بخش ...

انگور فرنگی سیاه سرشار از ویتامین سی است

انگور فرنگی سیاه سرشار از ویتامین سی است

انگور فرنگی سیاه سرشار از ویتامین سی است -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: درمان روماتیسم با د ...

منابع ب ۱۲ گیاهی و گیاهخواری

منابع ب ۱۲ گیاهی و گیاهخواری

ویتامین ب ۱۲ نقش مهمی در سلامتی ایفا می کند. کمبود ویتامین ب ۱۲ در رژیم غذایی فرد می تواند بر سلامت جسمی و ...

چطور میل و رغبت به غذا خوردن را کاهش دهید؟

رغبت و نیاز دکتر کرمانی : آیا  می دانید چرا چاق ها سر سفره بیشتر از دیگران می خورند ؟ خانم چاق : خیر . دکتر کرمانی : مشکل این است که چاق ها بین دو واژه مهم در تغذیه فرق نمی ...

نخود لاک برای لاغری | لاغری فوری با لاک مغسول

نخود لاک برای لاغری | لاغری فوری با لاک مغسول

نخود لاک برای لاغری نخود لاک یا همان لاک مغسول یا لاک گیاهی, یکی از گیاهان دارویی است که برای لاغری و بسیاری دیگر از بیماری ها مورد استفاده قرار می گیرد در ادامه مواد لازم و روش ته ...

خواص روغن دانه سویا

خواص روغن دانه سویا

مزایای روغن سویا برای سلامتی در برگیرنده توانایی آن برای بهبود سلامت قلب، کاهش کلسترول خون، بهبود سیستم ایمنی، کاهش اختلالات شناختی رفتاری همچو ...

چرا معمولا وزن کسانی که رژیم میگیرند برمیگردد؟ چگونه این چرخه را بشکنیم؟

چرا معمولا وزن کسانی که رژیم میگیرند برمیگردد؟ چگونه این چرخه را بشکنیم؟

برخی از کسانی که رژیم می گیرند بعد از مدتی دوباره وزن اضافه میکنند، در هر کاری وقتی فرد عدم کار آمدی چیزی را ببیند دیگر به سراغش نمیرود، اما در مورد رژیم اکثر افراد بی نظمی خود را عامل بازگشت وزنشان می دانند. در واقع باید گفت مشک ...

این عادت ها چاقتان میکند

این عادت ها چاقتان میکند

این عادت ها چاقتان میکند   اگر میخواهید اندامیمتناسب و زیبا داشته باشید ، رعایت این نکات را به شما پیشنهاد میدهیم. با کنار گذاشتن این عادت ها اندامی زیبا داشته باشید و از اضافه ...

چگونه زردی وسایل برقی سفید رنگ از بین ببریم؟

چگونه زردی وسایل برقی سفید رنگ از بین ببریم؟

آیا می دانید یکی از راه های از بین بردن زردی وسایل برقی سفید رنگ استفاده از مواد طبیعی مانند جوش شیرین است؟ تیتر 20 - برخی وسایل برقی سفید، پس از مدتی به دلیل تماس با نور، مواد غذایی، چربی و سایر موارد در آشپزخانه کم کم هاله ا ...

چگونه در سفر خوش اندام بمانیم!!

چگونه در سفر خوش اندام بمانیم!!

دکتر امید صالحیان؛ فیزیولوژیست ورزشی   با ...

رژیم و غذاهای نوروز

رژیم و غذاهای نوروز

هر ساله تعداد مراجعین دفاتر تغذیه در سراسر ایران از فروردین ماه، سیر نزولی به خود می گیرد. این کاهش، از 15 اسفند تا 14 فروردین به اوج خود می رسد و تقریبا همه چیز تعطیل می شود. هر ایرانی دلیل این اتفاق را می داند و فهمیدنش آن ق ...

ویژگی های شکلات خوب

ویژگی های شکلات خوب

بخش عمده تخلفاتی که در صنایع غذایی انجام می شود، به وسیله مردم قابل مشاهده و شناسایی نیست و حتما باید آزمایشگاه ...

خواص سبزی پلو و ماهی

خوردن سبزی پلو با ماهی یك سنت پسندیده ایرانیان است كه امروزه این سنت با پایه های علمی گسترده بی ...

تغذیه در سفرهای نوروزی

در آستانه سال نو و عید سعید باستانی قرار داریم. بسیاری از خانواده ها از تعطیلات نوروز استفاده كرد ...

فواید ورزش در تعطیلات

تعطیلات فرصت خوبی است تا ورزش کنیم. بیشتر بیماران از نداشتن وقت کافی برای ورزش شاکی هستند. الب ...

پرتقال خونی نوعی پرتقال است که دارای گوشت قرمز می باشد!

پرتقال خونی غیر از شهرت خود به جهت آب میوه ی آن، همچنین در انواع سالاد، سس، برخی مارمالادها، شربت ها، بستنی، نوشابه ی ایتالیایی و غیره مورد استفاده قرار می گیرد. نوشته پرتقال خونی نوعی پرتقال است که دارای گوشت قرمز می باشد! اولین بار در تغذیه ...

کالری شیرینی ها

بد نیست بدانیم کالری شیرینی های مورد علاقه مان چه میزان است و با مقایسه آن با سایر گروه ها به پرخطر ...

دارچین دارای خواص دارویی

دارچین و خواص دارویی آن

صفحه اصلی مگ: بوش دارچین درختی است کوچک و همیشه سبز بهارتفاع ۵, ۷ که از تمام قسمتهای آن بویی مطبوع و بوی. گزارش خانه مگ: گل در فاصله ماه های مارس تا اوایل آوریل نشان می دهد. برگ این درخت است. سبز سیر و دارای گلهایی به رنگ سفید است. دارچین بومی سری لانکا و جنوب هند است و پوست درختچه آن بعنوان ادویه بکار میرود. در قرون وسطی دارچین برای درمان سرفه، ورم مفاصل و گلودرد استفاده می شد.تحقیقات جدید نیز بر خواص و فواید پزشکی دارچین تاکید دارند.نامگذاریدر هند به نام «دالجین» و در اندونزی بنام چوب شیرین یا «کایو مانیس» نامیده می شود. در بسیاری از زبان های اروپائی cinnamon را مشتق از کلمه لاتینی Cannella ومخفف آن Canna ویا Cane بمعنی عصا میدانند. این کلمه از لغت یونانی kinnámōmon گرفته شده است.تاریخچهباتوجه به گستردگی جغرافیائی گونه های مختلف دارچین سابقه پیدایش و نامگذاری آنها نیز متفاوت است. سابقه مصرف و شناسائی آن به مصر باستان و به حدود دوهزار سال قبل از میلاد برمیگردد. اما آنچه که در تاریخ به دارچین چینی مشهور شده در حقیقت نوعی از دارچین بنام Cinnamon Aromaticum یا Cassia است که بومی چین بوده و بصورت درخت ۲۰ ال ۳۰ متری است که از پوست درخت بعنوان دارچین استفاده میشود.در قسمت های مختلف تورات نیز به مصرف آن توسط موسی پیامبر هم بعنوان غذا و هم برای بوی خوش اشاره شده است.درنوشته های هرودوت نیز از دارچین بعنوان «چاشنی گرانبها» یاد شده است. ورود دارچین به اروپا از دو طریق بندر اسکندریه در مصر و نیز از طریق بازرگانان پرتغالی در قرن ۱۵ و ۱۶ میلادی بوده است.انواعCinnamomum verum یا دارچین اصل یا دارچین سیلانی که پوست داخلی آن مصرف دارد و لطیف و نرم است.C. aromaticum یا دارچین چینی که پوست آن نازک ولی سخت است ولی عطر و طعم آن تند تر از انواع دیگر است.C. burmannii یا دارچین اندونزی.C. loureiroi یا دارچین ویتنامیکشت و برداشتبعد از دوسال که از کاشت درخت گذشت آنرا از نزدیک زمین قطع کرده و در سال آینده شاخه هائی را که از کناره تنه اصلی رشد کرده بریده و پوسته آنرا خارج کرده و بلافاصله خشک میکنند و سپس در قطعات ریز بریده و فروخته میشود. در مورد نوع دارچین چینی از پوست بیرونی استفاده میشود.ترکیب شیمیاییدر هر صد گرم پودر دارچین:آب ۱۰ گرمپروتئین ۴ گرمچربی ۱٫۲ گرمقند ۲٫۲ گرمانرژی ۲۴۷ کیلوکالریکلسیم ۱ گرمدارچین در بیشتر کشورها به عنوان ادویه، چاشنی غذا و شیرینی ها مصرف می شود. در ایران کاربرد زیادی در قنادی ها به صورت عصاره، اسانس و گَرد دارد. گَرد ِ دارچین در تزئین شُله زرد و هلیم به ویژه غذای نذری استفاده می شود.میزان مصرفبعضی از محققان مصرف روزانه ۲ تا ۴ گرم پودر دارچین را توصیه می نمایند و بعضی دیگر معتقدند این مقدار باید بین ۱ تا ۶ گرم دارچین باشد، با اینحال توجه داشته باشید مصرف بیش از اندازه دارچین می تواند مسموم کننده باشد.بعضی مطالعات علمی نشان دهنده اثرات ضد ویروسی دارچین میباشد بخصوص بررسی های علمی بر موثر بودن آن در بیماری نقص ایمنی اکتسابی HIV-1 را تاًیید کرده است.همچنین اثرات ضد دیابت نوع دو در مطالعات علمی گزارش شده است. در یک گزارش نیز نشان داده شده که ماده استخراج شده از عصاره دارچین خاصیت جلوگیری از بیماری آلزایمر در مدل موش را دارا میباشد.این ماده غذایی سرشار از مواد معدنی مورد نیاز بدن از جمله منگنز، آهن و کلسیم و همچنین فیبر می باشد. رژیم غذایی پر دارچین می تواند اثرات منفی خوراکیهای پرچربی را کاهش دهد.خواص آرایشی: به عنوان رنگ موی طبیعی استفاده می شود و به موها رنگ قهوه ای روشن می دهد.ترکیب یک قاشق چایخوری دارچین با سه قاشق عسل ، داروی معجزه گر ریزش مو است. این ترکیب را باید به ریشه های مو زد و نیم ساعت زمان داد قبل از شستشو.