counter create hit

مطالب مرتبط:
۵ کرم طبیعی پوست

۵ کرم طبیعی پوست

۵ کرم طبیعی پوست سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم ۵ کرم طبیعی پوست میهن مگ: ۵ کرم طب ...

خاصیت قره قروت میان وعده بسیار ترش و خوشمزه

خاصیت قره قروت میان وعده بسیار ترش و خوشمزه

خاصیت قره قروت میان وعده بسیار ترش و خوشمزه -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت خاصیت قره قروت میا ...

5 تا از بهترین ویتامین ها برای مراقبت از پوست شما

5 تا از بهترین ویتامین ها برای مراقبت از پوست شما

5 تا از بهترین ویتامین ها برای مراقبت از پوست شما سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم 5 تا از بهترین ویتامین ها ...

عوارض ناشی از مصرف زیاد پروتئین

عوارض ناشی از مصرف زیاد پروتئین

  رژیم های بر مبنای پروتئین مانند رژیم پالئو یا اتکینز، این روزها محبوبند، اما تحقیقات نشان داده اند که چنی ...

خواص و فواید میوه بالنگ

خواص و فواید میوه بالنگ

خواص و فواید میوه بالنگ - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت از بالنگ با نام اترج ...

8 نکته از  از خواص  درمانی ریحان

8 نکته از از خواص درمانی ریحان

8 نکته از از خواص درمانی ریحان - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت 8 نکته از از خواص درمانی ریح ...

دو ادویه ای که مانع پیشرفت سرطان می شوند

کارکامین یک از اجزای اصلی زردچوبه و ادویه کاری است که در مهار واکنش های التهابی نقش دارد. این ماده یک ترکیب پلی فنلی است که موجب ایجاد رنگ در زردچوبه ...

از فواید میوه انگور چه می دانید؟!

از فواید میوه انگور چه می دانید؟!

از فواید میوه انگور چه می دانید؟! - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: میوه ...

چرا دایم احساس گرسنگی می کنم؟

چرا دایم احساس گرسنگی می کنم؟

تحریریه گروه ترجمه زندگی آنلاین   ...

خواص گل بابونه

خواص گل بابونه

گل خشک شده بابونه یکی از داروهای گیاهی باستانی است که به لطف آنتی اکسیدان های مبارزه کننده با سرطان، مزایای ...

بهترین صبحانه عضله ساز بدنسازان

بهترین صبحانه عضله ساز که می شود برای عضله سازی خورد چه صبحانه ای است؟ این وعده غذایی باید شامل چه موادی باشد که سخت عضله سازی بدن را تأمین نماید؟ شای ...

برای پیشگیری از سرماخوردگی در زمستان این میوه را بخورید!

پیشگیری از سرماخوردگی با خیار , خوردن، بوییدن و مالیدن خیار به پیشانی در برطرف سردرد و قطره قطره ریختن آب خیار در بینی و بوییدن آن جهت از بین بردن گرفتگی، بی حوصلگی و کم خوابی مفید هست. نوشته برای پیشگیری از سرماخوردگی در زمستان این میوه را بخورید! اولی ...

خواص روغن آووکادو

خواص روغن آووکادو

به لطف سس گوآکاموله که یک سس بر پایه آووکادوست ، به احتمال زیاد شما با آووکادوی محبوب آشنا هستید. اما آیا تا به حال روغن آووکادو را امتحان کرد ...

این مواد غذایی، کالری صفر دارند!

این مواد غذایی، کالری صفر دارند!

ممکن است وقتی کالری صفر را می شنوید بهت زده شوید. چون همه موادی که خورده می شود قطعا دارای کالری هستند منتها کالری یکی کم و مال دیگری زیاد است و موادی نیست که کالری صفر داشته باشند تیتر20 - مواد غذایی که کالری صفر دارند می توانند به کسانی که ...

تفاوت های بین خوراکی های پخته و خام

تفاوت های بین خوراکی های پخته و خام

تحریریه گروه ترجمه زندگی آنلاین   ...

میوه هایی با خواص ویژه برای چربی سوزی و کاهش وزن!

تمام میوه هایی که منبع خوبی برای ویتامین C محسوب می شوند، برای کمک به چربی سوزی نیز فوق العاده هستند. کیوی نیز از این مساله مستثنا نیست. نوشته میوه هایی با خواص ویژه برای چربی سوزی و کاهش وزن! اولین بار در تغذیه پدیدار شد. ...

ماکارونی فوری سرد است.

نودل های فوری؛

ماکارونی فوری;-به عنوان محل سلامتوزارت خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت صفحه اصلی مگان: ماکارونی فوری; رشته فرنگی فوری با خوردن, ارزش تغذیه ای نیست ماکارونی فوری سرد است. صفحه اصلی مگان: ماکارونی فوری سرد است. رشته فرنگی از طریق مسنجر ارزش تغذیه ای است. تمام جنبه های مو لحظه ای وسایل نقلیه و مواد خام برای حفظ باردار برای سلامت مضر است . بر خلاف تصور عموم مردم که معتقدند با اضافه کردن سبزیجات به نودل ارزش غذایی آن را افزایش می دهند، این کار باعث نمی شود ضرر نودل کاهش یابد یا به غذای سالمی تبدیل شود. به گزارش میهن مگ: در ادامه به برخی از دلایلی که نشان می دهند نودل های فوری مضر هستند، اشاره کرده ایم. ۱. نودل ها حاوی مواد نگه دارنده مضر هستند نگه دارنده هایی به نام BHA و TBHQ اصلی ترین مواد نگه دارنده ای هستند که به نودل های فوری اضافه می شوند تا از ترشیدگی آن ها پیشگیری کند. BHA ماندگاری نودل را ۲ برابر و TBHQ ماندگاری آن را ۳ برابر می کند. اگرچه سازمان غذا و داروی آمریکا کاربرد میزان متوسطی از TBHQ را تأیید می کند؛ اما اگر نودل مدت زیادی در معرض مواد نگه دارنده بماند، سرطان زا می شود. همچنین BHA در فهرست مواد شیمیایی است که در عملکرد غدد درون ریز اختلال ایجاد می کند. سیستم غدد درون ریز مسئول تولید و تنظیم هورمون ها است. ۲. به راحتی هضم نمی شوند این مورد بیشتر از چیزی که فکرش را می کنید، مضر است. محققان بیمارستان ماساچوست از یک دوربین کوچک برای مشاهده تأثیر نودل بر روی دستگاه گوارشی در عرض ۳۲ ساعت استفاده کردند. در این ویدئو، معده به شدت کار می کرد و مدام منقبض و منبسط می شد تا نودل را تجزیه کند. نودل ها مدت درازی به صورت هضم نشده باقی ماندند و فشار زیادی به دستگاه گوارشی وارد کردند. علاوه بر این، ماندن درازمدت نودل ها در دستگاه گوارشی بدین معنی است که بیش ازاندازه در معرض مواد شیمیایی و مواد نگه دارنده که سرطان زا هستند، قرار می گیرید. این امر منجر به بروز آسم، اضطراب و اسهال می شود و بر روی اندام های تولیدمثل و کبد تأثیر منفی می گذارد. ۳. احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد سندرم متابولیک به عنوان گروهی از علائم که احتمال ابتلا به بیماری های قلبی، سکته و دیابت را افزایش می دهند، تعریف می شود. طبق یک تحقیق، زنانی که ۲ الی ۳ بار در هفته نودل مصرف می کنند، بیشتر دچار سندرم متابولیک می شوند. همچنین در فرآیند ساخت بیشتر نودل ها از سرخ کردن در روغن استفاده می شود که باعث می شود نودل در معرض چربی روغن قرار بگیرد که یکی از عوامل ابتلا به بیماری های قلبی محسوب می شود.نودل هایی که با هوا خشک می شوند، نسبتاً سالم تر هستند. ۴. سرشار از چربی های اشباع شده هستند مصرف تمام انواع چربی ها احتمال ابتلا به چاقی مفرط را افزایش می دهد؛ اما چربی های اشباع شده بیشتر مضر هستند؛ زیرا کلسترول مضر را افزایش داده و منجر به بروز بیماری های قلبی می شوند. ۵. سرشار از نمک هستند نمک باعث بهبود مزه غذاها می شود؛ اما میزان بیش ازحد نمک برای سلامتی مضر است. نودل های فوری نیز سرشار از نمک و در نتیجه سدیم هستند. مصرف سدیم بیش ازاندازه با فشارخون بالا، بیماری های قلبی، ایست قلبی و سکته ارتباط دارد. ۶. از آرد تصفیه شده تهیه شده اند نودل های فوری از آرد سفید تهیه شده اند. در نتیجه کربوهیدرات بدون ارزش غذایی هستند که قند خون را افزایش داده و احتمال ابتلا به دیابت را افزایش می دهد. مصرف بیش ازحد نودل باعث افزایش قند خون می شود. بدن به تدریج قند را به چربی تبدیل کرده و آن را برای بعد ذخیره می کند. این امر منجر به بروز چاقی مفرط می شود. ۷. حاوی مواد سمی است بیشتر نودل ها در فرآیند تولید از مرحله سرخ کردن عبور می کنند. از آنجا که روغن مورداستفاده در این مرحله دائماً عوض نمی شود یا درست نگهداری نمی شود، عوامل اکسیداسیون در روغن ایجاد می شوند. این عوامل به تدریج باعث جذب مواد سمی می شود که به همراه روغن فاسد و چربی به بسته بندی ها وارد می شود. این مواد سمی باعث بروز مسمومیت می شوند. ۸. حاوی طعم افزای چینی هستند این موضوع در مورد برخی مارک ها صادق است. مصرف درازمدت طعم افزای چینی باعث افزایش بیش ازاندازه وزن می شود. همچنین افرادی که به صورت مدام از این نوع نودل ها استفاده می کنند، دچار سردرد، کرختی دهان و گردن، درد قفسه سینه، تعریق بیش ازحد و گرگفتگی می شوند. منبع: footofan منبع : مطالب مرتبط درمان فوری این عارضه ها با موز از قهوه‌ی فوری تا کافی‌میکس! نودل های فوری؛ گردآوری توسط بخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت سایت میهن مگ نسخه پرینت نسخه pdf ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین