counter create hit

مطالب مرتبط:
آیا عرق کردن بعد از حمام نشانه مشکلی در بدن است؟ راه های کنترل آن چیست؟

آیا عرق کردن بعد از حمام نشانه مشکلی در بدن است؟ راه های کنترل آن چیست؟

بعد از فعالیت بدنی یا رسیدن به خانه بعد از یک روز کاری آن هم در آب و هوای گرم هیچ چیز لذت بخش تر از یک دوش آب گرم نیست. ولی گاهی بعد از حمام درحالی که می‌خواهید میهمانی بروید، دوباره عرق می‌کنید. به هر دلیلی بعد از حمام عرق می‌کنید راه ها جلوگی ...

علت و علائم کمبود بیوتین در بدن

علت و علائم کمبود بیوتین در بدن

بیوتین یکی از ویتامین های گروه B است که همچنین به عنوان ویتامین H یا B7 شناخته می شود. این ویتامین ...

برف نخورید؛ خطرناک است!

برف نخورید؛ خطرناک است!

واحد بهداشت محیط مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) به مردم توصیه کرد تا از خوردن برف جدا خودداری کنند. تیتر20 - مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در مطلبی که در کانال تلگرامی این بیمارستان منتشر شد، آورده است: در گذشته مرسوم بود ...

طرز تهیه اسموتی کیوی و اسفناج ؛ یک نوشیدنی چربی سوز

طرز تهیه اسموتی کیوی و اسفناج ؛ یک نوشیدنی چربی سوز

اسموتی کیوی و اسفناج, خواص اسفاج, خواص کیوی اسموتی کیوی و اسفناج, خواص اسفاجدر این مطلب از ابرتازه ها طرز تهیه اسموتی کیوی و اسفناج را بیان می ن ...

خواص و مزایای دانه های معروف

خواص و مزایای دانه های معروف

از دانه ی چیا تا آفتابگردان، این عجایب کوچک تقویت کننده های عالی مواد مغذی هستند. این دانه های کوچک آنقدر قوی هستند که میتوانند یک جنگل بسازند، پس تاثیری به همین شکل قوی روی بدن دارند. در درون پوسته ی سخت دانه جن ...

خواص گلاب برای سلامتی و زیبایی

لطفا منتظر باشید... ...

نمیتوانید به باشگاه ورزشی بروید؟ مهم نیست! ( روتین 10 دقیقه ای مخصوص خانه )

نمیتوانید به باشگاه ورزشی بروید؟ مهم نیست! ( روتین 10 دقیقه ای مخصوص خانه )

ورزش در خانه هوا رو به سردی میرود، اما قرار نیست ما به خواب زمستانی برویم. این روتین ساده را در محیط گرم خانه دو تا سه بار در هفته انجام دهید ( نه باشگاهی لازم دارید و نه وسیله ای ). به همراه مربی ورزش نیکول نیکولز، ...

ویژگی های شکلات خوب

ویژگی های شکلات خوب

بخش عمده تخلفاتی که در صنایع غذایی انجام می شود، به وسیله مردم قابل مشاهده و شناسایی نیست و حتما باید آزمایشگاه ...

خواص آناناس؛ ۱۰ فایده باورنکردنی این میوه خوشمزه برای سلامتی

کریستف کلمب در بازگشت از سفر جنوب آمریکا، آناناس را با خود به اروپا آورد. در آن زمان آناناس به عنوان یک میوه ی عجیب وغریب و خارق العاده شناخته می شد و فقط در مهمانی های خاص سرو می شد. اما امروزه پیداکردن آناناس در فروشگاه ها و خانه ی بیشتر مردم دنیا کار دشوار ...

نسخه سلامتی برای نوروز

یکی از مشکلاتی که معمولا مردم در شب عید با آن مواجه هستند، خرید زیاد میوه و تغییر رنگ پیدا ...

 تغذیه نوروزی در برخی بیماری ها

با توجه به ایام نوروز تحریریه دنیای تغذیه برآن شد که مطالب کاربردی برای این ایام را در نظر بگی ...

درمان گیاهی آنفولانزا در طب سنتی

درمان گیاهی آنفولانزا در طب سنتی

اگر سرمای زمستان به بدن شما غلبه کرده است، مجبور نیستید برای خلاص شدن تا گرمای تابستان منتظر بمانید! گیاهان دارویی و ادویه جات رایجی که در کابینت موجودند می توانند به شما کمک کنند، همانطور که می توانند کیفیت و ...

نوروز بدون افزايش وزن

اگرچه اكثر این روزها حال و هوای نوروزی پیدا كرده و همه آماده استقبال از عید و بهار می شوند، اما ...

پرتقال خونی نوعی پرتقال است که دارای گوشت قرمز می باشد!

پرتقال خونی غیر از شهرت خود به جهت آب میوه ی آن، همچنین در انواع سالاد، سس، برخی مارمالادها، شربت ها، بستنی، نوشابه ی ایتالیایی و غیره مورد استفاده قرار می گیرد. نوشته پرتقال خونی نوعی پرتقال است که دارای گوشت قرمز می باشد! اولین بار در تغذیه ...

خطر چربی دور شکم و روش های مقابله با آن

امروزه بیش از 70 درصد افراد بالغ بالای 20 سال دچار اضافه وزن هستند. در ضمن حدود 40 درصد این افراد ...

یک نقش موثر ماهی در پیشگیری از کمبود ید و بیماریهای تیروئید ، به مناسبت هفته جهانی تیروئید

نقش موثر ماهی در پیشگیری از کمبود ید و بیماریهای تیروئید، به مناسبت هفته جهانی تیروئید

یک نقش موثر ماهی در پیشگیری از کمبود ید و بیماریهای تیروئید ، به مناسبت هفته جهانی تیروئید محل سلامت- بخش تغذیه سالم زندگی سالم یک نقش موثر ماهی در پیشگیری از کمبود ید بیماری در غده تیروئید ، به مناسبت هفته جهانی تیروئید صفحه اصلی مگ: نقش موثر ماهی در پیشگیری از کمبود ید و بیماریهای تیروئید، به مناسبت هفته جهانی تیروئید میهن مگ: به گزارش میهن مگ: به مناسبت هفته جهانی تیروئید سوم تا دهم خرداد تغییر الگوی بیماری‌ها و عوامل مرگ و میر در جوامع امروزی نشان می‌دهد که بیماری‌های غیرواگیردار که ناشی از سبک زندگی و رفتار‌ها و عادات غذایی و غیر غذایی هستند نقش کلیدی در بروز چنین بیماری‌ها و عوارض ناشی از آنها دارند. بروز سکته‌های قلبی و گرفتگی عروق و همچنین تغییرات فشار خون از جمله عوارضی است که می‌توان با کمک اصلاح شیوه‌های تغذیه‌ای آنها را مهار و کنترل کرد. علاوه بر این موارد نقش موثر مصرف آبزیان در جلوگیری از بروز بسیاری از بیماری‌ها و اثرات درمانی آن توسط بسیاری از مراکز علمی و تحقیقاتی جهان مورد تائید قرار گرفته است. البته هنگامی که صحبت از اثرات مصرف ماهی بر سلامتی می‌شود قطعا مقصود ماهی سالم و باکیفیت و عاری از هرگونه مواد آلاینده و باقی مانده‌هایی است که ورود آن‌ها به بدن انسان مخاطرات اساسی در پی خواهد داشت و لزوم کنترل و پایش کیفی و ایمنی محصولات شیلاتی را دو چندان می‌کند.     از جمله اثرات مثبت مصرف ماهی در سلامتی اثر آن بر کارکرد غده تیروئید و تضمین کارکرد سالم آن از طریق تامین عنصر ضروری ید است. غده تیرویید که غده‌ای پروانه‌ای شکل و کوچک است و در بخش جلویی گردن قرار دارد و با وجود کوچکی اندازه‌اش، نقش بسیار بزرگی در سلامت انسان دارد؛ به طوری که ترشح منظم هورمون‌های آن بسیاری از اعمال بدن ما را از میزان ضربان قلب گرفته تا ساختار پوست، تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. وقتی ترشح هورمون‌های تیروییدی از تعادل خارج می‌شوند، مبتلا به پرکاری یا کم‌کاری تیرویید خواهیم شد و از آنجا که کارکرد این غده بر عملکرد سایر دستگاه‌ها هم تأثیر می‌گذارد، ابتلا به این اختلالات با علایمی بسیاری همراه خواهد شد.   افراد مبتلا به بیماری‌های تیروئیدی باید رژیم خاصی دارا باشند. برخی از مواد غذایی، فعالیت این غده را تحت تاثیر قرار می‌دهد. برخی از مواد غذایی با عملکرد تیروئید تداخل دارند. البته مشکلات تیروئیدی تنها با پیروی از یک رژیم خاص قابل برطرف کردن نیستند اما پیروی از رژیم غذایی خاص بخش لازم در فرآیند درمانی آنهاست. اگر کم‌کاری ناشی از کمبود ید باشد، بهترین توصیه مصرف‌‌ همان نمک یددار است ولی منابع دیگر ید فرآورده‌های دریایی هستند ماهی‌ها علاوه بر ید مملو از اسیدهای چرب امگا۳ نیز هستند. ‌جالب است بدانید که وجود این نوع از اسید چرب به جذب ید هم کمک می‌کند؛ یعنی شما با خوردن ماهی با یک تیر، دو نشان می‌زنید!     وضعیت مصرف آبزیان و محصولات آن‌ها در کشور و مقایسه آن با جهان به دلیل فواید غذایی آبزیان بسیاری از کشور‌ها در جهت افزایش سهم آبزیان در سبد غذایی مردم برنامه ریزی نموده‌اند لکن با وجود مزیت‌های فراوان سهم مصرف آبزیان و فراورده‌های شیلاتی در سبد غذایی خانوار در کشورمان کمتر از سایر منابع گوشتی دیگر است. آن چنان که میانگین سرانه مصرف آبزیان در دنیا در سال ۲۰۱۱میلادی ۸ /۱۸ کیلو گرم در حالیکه در ایران در‌‌‌‌ همان سال ۹ /۸ کیلوگرم گزارش شده است.   سهم پروتئین با منشاء آبزیان روزانه به مقدار ۲۳ /۳ گرم که تقریباً نصف میزان متوسط جهانی یعنی ۹/ ۵ گرم است. البته تلاش‌هایی در جهت کاهش این تفاوت طی سالیان اخیر در کشور صورت گرفته ولی این مقدار هنوز هم با متوسط جهانی فاصله بسیاری دارد. افزایش سرانه مصرف آبزیان در یک جمعیت تابع عوامل مختلفی از قبیل تامین آبزی به مقدار کافی و با کیفیت مطلوب، قیمت مناسب، در دسترس قرار گرفتن، تبلیغات و فرهنگ سازی مناسب و تولید محصولات متنوع از آبزیان برای جوابگویی به نیاز‌های مصرف کنندگان با سلایق و خواسته‌های متفاوت است.  گردآوری و تنظیم:گروه سلامت آکا ایران .منبع : مطالب مرتبط اهمیت مصرف ماهی برای مبتلایان به کم کاری تیروئید هفته جهانی تغذیه با شیر مادر به بهانه آغاز هفته جهانی سلامت مردان هفته جهانی تغذیه با شیر مادر سال 2016 تومورهای بدخیم تیروئید نقش موثر ماهی در پیشگیری از کمبود ید و بیماریهای تیروئید، به مناسبت هفته جهانی تیروئید گردآوری توسط بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت میهن مگ نسخه پرینت ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین