counter create hit

مطالب مرتبط:
۸ دلیل برای مصرف هرچه بیشتر گیلاس

۸ دلیل برای مصرف هرچه بیشتر گیلاس

۸ دلیل برای مصرف هرچه بیشتر گیلاس سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم میهن مگ: ۸ دلیل برای مصرف هرچه بیشتر گیلاس ...

آلزایمر و تغذیه

آلزایمر و تغذیه

آلزایمر و تغذیه سایت سلامتبخش تغذیه سالم زندگی سالم آلزایمر و تغذیه ...

مزایای قدرتمند سلامتی انار

مزایای قدرتمند سلامتی انار

مزایای قدرتمند سلامتی انار - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت مزایای قدرتمن ...

آیا واقعا فلفل لاغرمان می کند؟

از خیلی‌ها شنیده‌ام که مصرف فلفل می‌تواند باعث افزایش متابولیسم بدن و پایین‌ آمدن سریع‌تر وزن بشود. می‌خواستم بدانم آیا خوردن غذاهای تند در کنار رژیم‌در ...

ادویه ها، هیزم سوخت و ساز بدن!

گفتنی است، پزشکان با مطالعه بر روی افراد داوطلب دریافته اند که از میان داوطلبان آن عده ای که در کنار وعده های غذایی ناهار و شام از سرکه و خردل به میزان یک قاشق چای خوری استفاده ...

شناخت بیماری آبسه مقعد و روش های درمان آن

شناخت بیماری آبسه مقعد و روش های درمان آن

بیماری آبسه مقعد این بیماری که به نام های آبسه پیلونیدال و پری آنال نیز معروف می به دلیل وجود چرک بیمار علاوه بر درد احساس تب ، بدن درد ، بی اشتهایی و بدی حال عمومی می کند. خ ...

تهیه داروی ضد انگل با چوب میخک و تخم کتان

تهیه داروی ضد انگل با چوب میخک و تخم کتان

تهیه داروی ضد انگل با چوب میخک و تخم کتان - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: شما می توانید با این ...

طرز استفاده صحیح از سیر

طرز استفاده صحیح از سیر

طرز استفاده صحیح از سیر - آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ:   طرز استفاده صحیح ...

خواص درمانی برگ ریحان

خواص درمانی برگ ریحان

خواص درمانی برگ ریحان -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: معجزه ریحان خشک شده به جای خمیر دندان ...

انگور فرنگی سیاه سرشار از ویتامین سی است

انگور فرنگی سیاه سرشار از ویتامین سی است

انگور فرنگی سیاه سرشار از ویتامین سی است -آکا سایت سلامتبخش خواص سبزیجات-خواص میوه ها سبزیجات و سلامت میهن مگ: درمان روماتیسم با د ...

بهترین غذاهای آرام بخش برای افراد عصبانی

بهترین غذاهای آرام بخش برای افراد عصبانی  اگر عصبانی شدید بدانید که میتوانید با استفاده از مواد خوراکی خودرا آرام کنید تا عصبانیت شما کاملا فروکش کند و آسان شوید. تمامی کربوهیدرات ها «اعم از ساده و پیچیده»، مغز را تح ...

چند روش طبیعی برای جرم گیری دندان

چند روش طبیعی برای جرم گیری دندان

روش های خانگی جرم گیری دندان   جرم دندان یکی از مشکلاتی است که از زیبایی صورت شما می کاهد. در این مقاله به شما چند روش خانگی و طبیعی را معرفی می کنیم که می توانید با استفاد ...

این مواد غذایی، کالری صفر دارند!

این مواد غذایی، کالری صفر دارند!

ممکن است وقتی کالری صفر را می شنوید بهت زده شوید. چون همه موادی که خورده می شود قطعا دارای کالری هستند منتها کالری یکی کم و مال دیگری زیاد است و موادی نیست که کالری صفر داشته باشند تیتر20 - مواد غذایی که کالری صفر دارند می توانند به کسانی که ...

این عادت ها چاقتان میکند

این عادت ها چاقتان میکند

این عادت ها چاقتان میکند   اگر میخواهید اندامیمتناسب و زیبا داشته باشید ، رعایت این نکات را به شما پیشنهاد میدهیم. با کنار گذاشتن این عادت ها اندامی زیبا داشته باشید و از اضافه ...

خواص سمنو چیست؟ | طرز درست کردن سمنو

خواص سمنو چیست؟ | طرز درست کردن سمنو

خواص سمنو چیست سمنو یکی از هفت سین سفره است که خواص درمانی زیادی دارد در این مقاله به معرفی خواص سمنو و همینطور طرز تهیه سمنو پرداخته ایم 1.خواص سم ...

یک نقش موثر ماهی در پیشگیری از کمبود ید و بیماریهای تیروئید ، به مناسبت هفته جهانی تیروئید

نقش موثر ماهی در پیشگیری از کمبود ید و بیماریهای تیروئید، به مناسبت هفته جهانی تیروئید

یک نقش موثر ماهی در پیشگیری از کمبود ید و بیماریهای تیروئید ، به مناسبت هفته جهانی تیروئید محل سلامت- بخش تغذیه سالم زندگی سالم یک نقش موثر ماهی در پیشگیری از کمبود ید بیماری در غده تیروئید ، به مناسبت هفته جهانی تیروئید صفحه اصلی مگ: نقش موثر ماهی در پیشگیری از کمبود ید و بیماریهای تیروئید، به مناسبت هفته جهانی تیروئید میهن مگ: به گزارش میهن مگ: به مناسبت هفته جهانی تیروئید سوم تا دهم خرداد تغییر الگوی بیماری‌ها و عوامل مرگ و میر در جوامع امروزی نشان می‌دهد که بیماری‌های غیرواگیردار که ناشی از سبک زندگی و رفتار‌ها و عادات غذایی و غیر غذایی هستند نقش کلیدی در بروز چنین بیماری‌ها و عوارض ناشی از آنها دارند. بروز سکته‌های قلبی و گرفتگی عروق و همچنین تغییرات فشار خون از جمله عوارضی است که می‌توان با کمک اصلاح شیوه‌های تغذیه‌ای آنها را مهار و کنترل کرد. علاوه بر این موارد نقش موثر مصرف آبزیان در جلوگیری از بروز بسیاری از بیماری‌ها و اثرات درمانی آن توسط بسیاری از مراکز علمی و تحقیقاتی جهان مورد تائید قرار گرفته است. البته هنگامی که صحبت از اثرات مصرف ماهی بر سلامتی می‌شود قطعا مقصود ماهی سالم و باکیفیت و عاری از هرگونه مواد آلاینده و باقی مانده‌هایی است که ورود آن‌ها به بدن انسان مخاطرات اساسی در پی خواهد داشت و لزوم کنترل و پایش کیفی و ایمنی محصولات شیلاتی را دو چندان می‌کند.     از جمله اثرات مثبت مصرف ماهی در سلامتی اثر آن بر کارکرد غده تیروئید و تضمین کارکرد سالم آن از طریق تامین عنصر ضروری ید است. غده تیرویید که غده‌ای پروانه‌ای شکل و کوچک است و در بخش جلویی گردن قرار دارد و با وجود کوچکی اندازه‌اش، نقش بسیار بزرگی در سلامت انسان دارد؛ به طوری که ترشح منظم هورمون‌های آن بسیاری از اعمال بدن ما را از میزان ضربان قلب گرفته تا ساختار پوست، تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. وقتی ترشح هورمون‌های تیروییدی از تعادل خارج می‌شوند، مبتلا به پرکاری یا کم‌کاری تیرویید خواهیم شد و از آنجا که کارکرد این غده بر عملکرد سایر دستگاه‌ها هم تأثیر می‌گذارد، ابتلا به این اختلالات با علایمی بسیاری همراه خواهد شد.   افراد مبتلا به بیماری‌های تیروئیدی باید رژیم خاصی دارا باشند. برخی از مواد غذایی، فعالیت این غده را تحت تاثیر قرار می‌دهد. برخی از مواد غذایی با عملکرد تیروئید تداخل دارند. البته مشکلات تیروئیدی تنها با پیروی از یک رژیم خاص قابل برطرف کردن نیستند اما پیروی از رژیم غذایی خاص بخش لازم در فرآیند درمانی آنهاست. اگر کم‌کاری ناشی از کمبود ید باشد، بهترین توصیه مصرف‌‌ همان نمک یددار است ولی منابع دیگر ید فرآورده‌های دریایی هستند ماهی‌ها علاوه بر ید مملو از اسیدهای چرب امگا۳ نیز هستند. ‌جالب است بدانید که وجود این نوع از اسید چرب به جذب ید هم کمک می‌کند؛ یعنی شما با خوردن ماهی با یک تیر، دو نشان می‌زنید!     وضعیت مصرف آبزیان و محصولات آن‌ها در کشور و مقایسه آن با جهان به دلیل فواید غذایی آبزیان بسیاری از کشور‌ها در جهت افزایش سهم آبزیان در سبد غذایی مردم برنامه ریزی نموده‌اند لکن با وجود مزیت‌های فراوان سهم مصرف آبزیان و فراورده‌های شیلاتی در سبد غذایی خانوار در کشورمان کمتر از سایر منابع گوشتی دیگر است. آن چنان که میانگین سرانه مصرف آبزیان در دنیا در سال ۲۰۱۱میلادی ۸ /۱۸ کیلو گرم در حالیکه در ایران در‌‌‌‌ همان سال ۹ /۸ کیلوگرم گزارش شده است.   سهم پروتئین با منشاء آبزیان روزانه به مقدار ۲۳ /۳ گرم که تقریباً نصف میزان متوسط جهانی یعنی ۹/ ۵ گرم است. البته تلاش‌هایی در جهت کاهش این تفاوت طی سالیان اخیر در کشور صورت گرفته ولی این مقدار هنوز هم با متوسط جهانی فاصله بسیاری دارد. افزایش سرانه مصرف آبزیان در یک جمعیت تابع عوامل مختلفی از قبیل تامین آبزی به مقدار کافی و با کیفیت مطلوب، قیمت مناسب، در دسترس قرار گرفتن، تبلیغات و فرهنگ سازی مناسب و تولید محصولات متنوع از آبزیان برای جوابگویی به نیاز‌های مصرف کنندگان با سلایق و خواسته‌های متفاوت است.  گردآوری و تنظیم:گروه سلامت آکا ایران .منبع : مطالب مرتبط اهمیت مصرف ماهی برای مبتلایان به کم کاری تیروئید هفته جهانی تغذیه با شیر مادر به بهانه آغاز هفته جهانی سلامت مردان هفته جهانی تغذیه با شیر مادر سال 2016 تومورهای بدخیم تیروئید نقش موثر ماهی در پیشگیری از کمبود ید و بیماریهای تیروئید، به مناسبت هفته جهانی تیروئید گردآوری توسط بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت میهن مگ نسخه پرینت ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین